News

img

22 October 2021

Webinar: Digital Nomads, 22-10-21

Webinar: Digital Nomads, 22-10-21

Επιστρέφοντας και φέτος στην ενεργό δράση, το Youth Entrepreneurship Club διοργανώνει την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:00 μ.μ.  τη διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Digital Nomads: Το μοντέλο εργασίας του μέλλοντος». Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και με την υποστήριξη του Europe Direct Περιφέρειας Κρήτης. 

Σήμερα, όπου οι νέες τεχνολογίες είναι πλέον απόλυτα συνυφασμένες με την καθημερινότητά μας, βλέπουμε να αναδύεται με ταχύτατους ρυθμούς μία νέα εργασιακή κουλτούρα, αυτή του Digital Nomadism. Υπολογίζεται μάλιστα ότι μέχρι το 2040, οι Digital Nomads (ψηφιακοί νομάδες) θα αποτελούν το 10% του πληθυσμού παγκοσμίως. Ποια είναι τα οφέλη του να είναι κάποιος ψηφιακός νομάς και πώς μπορούμε να στρέψουμε υπέρ μας αυτήν την τάση, η οποία δείχνει ότι θα επικρατήσει; 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι επικείμενες τάσεις και οι καλές πρακτικές, από 4 ομιλητές οι οποίοι σχετίζονται άμεσα με το φαινόμενο των Digital Nomads και των ψηφιακών μεθόδων εργασίας, ειδικότερα στην Κρήτη. 

Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν οι: 

-Κυριάκος Κώτσογλου, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης e-Gov, Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Κρήτης

-George Fintikakis, ιδρυτής του WorknParadise

-Έφη Πούλη, ιδρύτρια του Workhub

-Μάρκος Κορβέσης, Digital Nomad και Master NLP Career Coach στην LeadCompass.

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Μάγδα Κατόπη, Εταιρική Σύμβουλος.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση αλλά και να συμμετέχετε μέσω σχολίων, συντονιστείτε στη live μετάδοση μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/YECDigNomEV.

 

TIME MBE - logo