News

img

03 February 2020

MATCH & DEVELOP A START-UP Heraklion

MATCH & DEVELOP A START-UP Heraklion

This announcement is in Greek, but international students can find more through Mr. Spyros Arsenis (210 95 03 329) and Miss Maria Makridaki (2810 391966).

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 3ο Bootcamp MATCH & DEVELOP A START-UP Heraklion που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 15 -16 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης (ΙΤΕ). Συμμετοχή μπορούν να υποβάλουν ομάδες με ιδέες σε πρώιμο στάδιο που θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιχειρηματικές προτάσεις, start-ups και spin offs. Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τη γνώση, τα απαραίτητα εργαλεία και την καθοδήγηση που απαιτούνται για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού τους σχεδίου μέσα από:

Mentoring από στελέχη επιτυχημένων startups (που έχουν λάβει χρηματοδότηση ή έχουν ήδη έσοδα) και από στελέχη της αγοράς με μεγάλη εμπειρία σε θέματα επιχειρηματικότητας.
Συναντήσεις με εκπροσώπους Επενδυτικών Ταμείων.
Εξειδικευμένα workshops σε νομικά θέματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και την κατοχύρωση ιδέας, καθώς και σε θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και business analytics.
Ανάπτυξη του επιχειρηματικού μοντέλου με τη βοήθεια ειδικών μεντόρων (mentoring sessions), χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία του καμβά επιχειρηματικού σχεδίου (Βusiness Μodel Canvas).
Κατανόηση της έννοιας της οικοδόμησης μιας ομάδας εργασίας.
Υποστήριξη στην ανάπτυξη ενός mockup της επιχειρηματικής τους ιδέας και στην παρουσίασή της (pitching).

Το MATCH & DEVELOP A START-Up Heraklion 3.0  θα διεξαχθεί σε δύο μέρη:

7-8 Φεβρουαρίου, Warm-up workshops στο H2B HUB (Κορωναίου 14)
15-16 Φεβρουαρίου, Κύρια Εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του ΙΤΕ (Ν. Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών, Ηράκλειο)

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, οι επιχειρηματικές ιδέες θα παρουσιαστούν σε κριτική επιτροπή και θα αξιολογηθούν. Η καλύτερη ιδέα που θα αναδειχθεί θα επιβραβευθεί με ένα tablet και με την απευθείας συμμετοχή της στη Β’ Φάση του επόμενου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας της ΕΤΕ, με παράλληλη πρόσβαση σε επιπρόσθετα σεμινάρια εκπαίδευσης και υποστηρικτικές υπηρεσίες του Δ. ΠΡΑΞΗ και του H2B HUB. Σε επιλεγμένες ομάδες θα δοθούν δωρεάν υπηρεσίες Amazon, Geetbot και Αpifon.

Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 06.02.2020, στα e-mail: competition@nbg.gr; makridaki@praxinetwork.gr; δηλώνοντας τα ονόματα των συμμετεχόντων, τον τίτλο της πρότασης και μία σύντομη περιγραφή της πρότασης (έως 250 λέξεις).

Το Bootcamp διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας και του Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ / ΙΤΕ, το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης  (ΕΤΕΠ-Κ) του ΙΤΕ, το H2B HUB και τον oργανισμό Bizrupt.  

Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Σπύρο Αρσένη στο 210 95 03 329 και την κα. Μαρία Μακριδάκη 2810391966.

TIME MBE - logo