News

img

04 October 2019

Digital-Marketing Camp by Google and kariera.gr

Digital-Marketing Camp by Google and kariera.gr
ΤΙΜΕ ΜΒΕ along with Google and kariera.gr are organizing a Digital Marketing Camp that aims to train individuals in Digital marketing and provide a meeting point between trainees and perspective employers.
This initiative is focusing only on students studying in Greece.
In what follows we include the call of interest in Greek.
 
  • Έχεις πτυχίο Ανώτερης ή Ανώτατης Σχολής;
  • Είσαι κάτοχος πιστοποίησης στις Βασικές Αρχές του Ψηφιακού Μάρκετινγκ από τη δωρεάν πλατφόρμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων της Google Grow Greek Tourism Online (​g.co/greektourism​);
  • Θα ήθελες να ασχοληθείς με τον τομέα του Digital Marketing;

Το δωρεάν πρόγραμμα Digital Marketing Camp στοχεύει στην υποστήριξη των νέων ανθρώπων που διεκδικούν δυναμική καριέρα στον χώρο του Ψηφιακού Μάρκετινγκ. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απασχολησιμότητας, που συμβάλλει στο να βελτιώσουν οι νέοι τις δεξιότητές τους στον ψηφιακό τομέα με εκπαίδευση από την Google και στη συνέχεια, μέσω του kariera.gr, να έρθουν σε επαφή με πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες.

Κάνε αίτηση

Το Digital Marketing Camp αποτελείται από 4 φάσεις:

  • Στην πρώτη φάση, που ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου 2019 και λήγει στις 20 Οκτωβρίου 2019, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα.
  • Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του kariera.gr θα εξετάσουν τις αιτήσεις και θα καταλήξουν στην επιλογή 150-200 φιναλίστ, η οποία, στην τελική φάση, θα γίνει μέσω διαδικτυακής αξιολόγησης από την ομάδα του kariera.gr
  • Όσοι επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια 5ήμερη εκπαίδευση σε ψηφιακές δεξιότητες. Η εκπαίδευση αυτή θα γίνει από ειδικούς της Google και της αγοράς εργασίας.
  • Στο τέλος του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Μatching Day, όπου όλοι οι φιναλίστ θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν εκπροσώπους εταιρειών που έχουν επιλεγεί από το kariera.gr, για να κάνουν το επόμενο βήμα τους προς μια καριέρα στο ψηφιακό marketing.

Για περισσότερες πληροφορίες και αλλά και για αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα παρακαλούμε επισκεφτείτε το https://blog.kariera.gr/digital-marketing-camp/

TIME MBE - logo